Οι Καθηγητές μας

Καθηγητές στο Κέντρο ξένων γλωσσών Πειραιά - Μαθήματα Αγγλικών, Γερμανικών, Γαλλικών - Ισιδώρα Μιαούλη

Εκτός από τις σπουδές τους, την εμπειρία και το μεράκι τους για την γλώσσα και την διδασκαλία, οι καθηγητές μας ξεχωρίζουν για την καλή τους διάθεση, την ευγένεια και την προθυμία τους να συνεργαστούν με γονείς, συναδέλφους και μαθητές ώστε να εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Συμμετέχουν με χαρά στην οργάνωση εκπαιδευτικών εκδρομών, στηρίζουν τις ομαδικές εργασίες και τις εξωσχολικές δραστηριότητες και χτίζουν σχέσεις ζωής με τους μαθητές μας.

Καθηγητές Αγγλικών

Αλίκη Λεβαντή: Πτυχιούχος Παντείου Πανεπιστημίου. Diploma in TESOL. Υπεύθυνη Young Learners Cambridge Exams. Διδάσκει Αγγλικά από το 2000. Σε όλα τα επίπεδα.

Σταυρούλα Βεργοπούλου: Πτυχιούχος Εθν. Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Advanced Diploma in Foreign Language Methodology. Υπεύθυνη σπουδών για παιδιά με μαθησιακές διαφορές. Διδάσκει Αγγλικά από το 1996. Σε όλα τα επίπεδα.

Σταυρούλα Κόκκορη: Πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας Εθν. Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Diploma in TESOL. Υπεύθυνη IELTS. Διδάσκει Αγγλικά από το 2002 σε όλα τα επίπεδα (Cambridge, Michigan, ETS).

Λίτσα Βουτσά: Πτυχιούχος Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Diploma in TESOL. Υπεύθυνη εξετάσεων Michigan. Διδάσκει Αγγλικά από το 1991 σε όλα τα επίπεδα.

Τζουλιάννα Δούκα: Πτυχιούχος Εθν. Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Diploma in TESOL. Υπεύθυνη TOEFL και GMAT. Διδάσκει Αγγλικά από το 1996 σε όλα τα επίπεδα.

Anna Gianousis: Diploma in TESOL. Υπεύθυνη προφορικών εξετάσεων Cambridge και Michigan. Διδάσκει Αγγλικά από το 1990 σε όλα τα επίπεδα. Native Speaker.

Ευαγγελία Δουσερμετζή: Μ. Edu. In TESOL, University of Manchester (U.K.). Μ.Α in English Literature, University of York (U.K). Υπέυθυνη διαδικτυακών μαθημάτων ενηλίκων και Business English Certificates. Διδάσκει Αγγλικά από το 2002 σε όλα τα επίπεδα (Cambridge, Michigan, ETS).

Άντζελα Λαμπρινού: ΒΑ in English Language and Literature, Open University. Διδάσκει Αγγλικά από το 2008 σε όλα τα επίπεδα.

Μαρία Κουρουπάκη: Πτυχιούχος Εθν. Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Advanced Diploma in TESOL. M.A. στα Παιδαγωγικά. Διδάσκει Αγγλικά από το 2010.

Ισιδώρα Μιαούλη: Πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας Εθν. Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Advanced Diploma in TESOL. Υπεύθυνη Αγγλικών Σπουδών. Υπεύθυνη Cambridge και Michigan Exams. Διδάσκει Αγγλικά από το 1980 σε όλα τα επίπεδα. Περισσότερα »

Θεοδώρα Χούπα: Πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικών και Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στην Φιλοσοφία. Diploma in TESOL.

Ναταλία Κόλλα: Αγγλική Φιλολογία Πανεπιστημίου Αθηνών. Με μετεκπαίδευση και στην αντιμετώπιση μαθησιακών διαφορών. Native speaker.

Καθηγητές Γαλλικών

Εύη Περιστερά: Πτυχιούχος Γαλλικής Φιλολογίας Εθν. Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπεύθυνη Γαλλικών Σπουδών. Διδάσκει Γαλλικά από το 1989 σε όλα τα επίπεδα. Περισσότερα »

Λίνα Κυριλή: Κάτοχος Superieur 3, Sorbonne 2 civilation moderne/fraduction και Sorbonne 3 Litterature. Διδάσκει Γαλλικά για περισσότερο από 30 χρόνια σε όλα τα επίπεδα. Επίσης γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά.

Καθηγητές Γερμανικών

Σταυρούλα Βεργοπούλου: Πτυχιούχος Εθν. Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. M.Α. από το Πανεπιστήμιο Humboldt του Βερολίνου. Grosses Sprachdiplom. Υπεύθυνη Γερμανικών Σπουδών. Διδάσκει Γερμανικά από το 1996 σε όλα τα επίπεδα. Περισσότερα »

Μαρία Σαμαρτζή: Πτυχιούχος του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στην διδακτική της Γερμανικής ως ξένης/διεθνούς γλώσσας (ΕΑΠ) και ειδίκευση στον τομέα της μετάφρασης (ΕΚΠΑ). Διδάσκει Γερμανικά για περισσότερο από 30 χρόνια. Επίσης γνωρίζει άριστα Αγγλικά, πολύ καλά Ιταλικά και Ισπανικά και έχει πιστιποίηση γνώσης συστήματος γραφής και ανάγνωσης τυφλών Braille (ΚΕΑΤ).

Βάλτε στόχο στην επιτυχία στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών στον Πειραιά Ισιδώρα Μιαούλη
40+ Χρόνια Εμπειρίας, 3000+ πιστοποιήσεις - Φροντιστήριο Αγγλικών στον Πειραιά - Ισιδώρα Μιαούλη

Facebook – Ισιδώρα Μιαούλη