Αγγλικά

Στο φροντιστήριό μας διδάσκονται όλα τα επίπεδα Αγγλικών με μεθόδους κατάλληλες για κάθε ηλικιακή ομάδα.

Γιατί τα Αγγλικά είναι σημαντικά για όλους

Ακολουθούν μερικοί από τους κύριους λόγους που η εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας είναι σημαντική για κάθε παιδί στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας του.

 • Τα αγγλικά είναι η πιο διαδομένη γλώσσα παγκοσμίως.

  Ένας στους πέντε ανθρώπους στη Γή μιλούν ή τουλάχιστον καταλαβαίνουν αγγλικά ενώ αποτελεί την επίσημη γλώσσα 53 χωρών.

 • Αποτελούν τη δημοφιλέστερη γλώσσα στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

  55% του περιεχομένου τους είναι γραμμένο στα αγγλικά. Όποιος μπορεί να διαβάσει τη συγκεκριμένη γλώσσα έχει μεγαλύτερη πρόσβαση στην πληροφορία από κάποιον που δεν την γνωρίζει.

 • Ταξιδεύοντας είναι η γλώσσα που μπορεί να ενώσει ανθρώπους από πολλές διαφορετικές χώρες και κουλτούρες.

  Η Αγγλική είναι η πιο ισχυρή γλώσσα – γέφυρα που δίνει τη ευκαιρία να μπορούμε να επικοινωνήσουμε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

 • Αν καλλιεργήσει κανείς τα αγγλικά του έχει καλύτερες πιθανότητες στο χώρο εύρεσης εργασίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αφού θεωρείται πλέον απαραίτητο επαγγελματικό προσόν

 • Αποτελεί γλώσσα – εργαλείο για σπουδές σε πανεπιστήμια του εξωτερικού τόσο σε αγγλόφωνες χώρες (Αγγλία, ΗΠΑ, Καναδά) όσο και σε μη ( πχ Ολλανδία, Γερμανία), μια και κάποιες από αυτές προσφέρουν και αγγλόφωνα προγράμματα.

 • Στις θετικές και πολιτικές επιστήμες, την ιατρική, τα οικονομικά απαιτείται συχνά η γνώση αγγλικών αφού οι κυριότερες δημοσιεύσεις γίνονται σε αυτή τη γλώσσα.

 • Τα αγγλικά συνδέονται με μια ευρύτατη κουλτούρα στη μουσική, τη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο και το θέατρο που προέρχονται από την Αγγλία, την Αμερική, τον Καναδά. Ο αγγλομαθής έχει την ευκαιρία να απολαύσει αυτήν την κουλτούρα στο πρωτότυπο.

Βάλτε στόχο στην επιτυχία στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών στον Πειραιά Ισιδώρα Μιαούλη
40+ Χρόνια Εμπειρίας, 3000+ πιστοποιήσεις - Φροντιστήριο Αγγλικών στον Πειραιά - Ισιδώρα Μιαούλη

Facebook – Ισιδώρα Μιαούλη