Γερμανικά

Tα τμήματα Γερμανικών δέχονται μαθητές από 11 ετών και ολοκληρώνονται τα επίπεδα Α1, Α2 και Β1 σε τέσσερα με πέντε χρόνια, ανάλογα με τις ανάγκες των μαθητών, με μαθήματα δύο φορές την εβδομάδα. Με αντίστοιχο ρυθμό φτάνουν στο επίπεδο B2,C1 και C2.

Παράλληλα οι μαθητές διευρύνουν τις γνώσεις τους σε σχέση με τον γερμανικό πολιτισμό, με επισκέψεις σε βιβλιοθήκες, προβολή ταινιών, ανάγνωση γερμανικής λογοτεχνίας και συμμετοχή σε πολιτιστικά projects.

Στοιχεία που αφορούν στην εκμάθηση της Γερμανικής Γλώσσας

 • 100 εκατομμύρια Ευρωπαίοι μιλούν Γερμανικά.

  Η Γερμανική είναι η περισσότερο ομιλούμενη μητρική γλώσσα στην Ε.Ε., περισσότερο και από την Αγγλική, Γαλλική ή Ισπανική.

 • Οι σπουδές στη Γερμανία αξίζουν τον κόπο.

  Η Γερμανία διαθέτει πάνω από 340 Ανώτατα Εκπαιδευτικά ιδρύματα και Πανεπιστήμια, πολλά από τα οποία βρίσκονται πολύ ψηλά στην εκτίμηση της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας. Οι σπουδές στη Γερμανία είναι πολύ πιο οικονομικές από ότι σε άλλες χώρες του κόσμου.

 • Τα Γερμανικά αυξάνουν τις ευκαιρίες για ανεύρεση εργασίας.

  Όποιος εκτός από Αγγλικά μιλάει και Γερμανικά, έχει περισσότερες ευκαρίες στην Ελληνική και Ευρωπαική αγορά εργασίας. Πολλές γερμανικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, πολλές ξένες εταιρείες στη Γερμανία καθώς και ελληνικές επιχειρήσεις που έχουν στενές οικονομικές σχέσεις με τις γερμανόφωνες χώρες αναζητούν συνεργάτες που ξέρουν Γερμανικά.

 • Το 40% όλων των τουριστών που επισκέπτονται κάθε χρόνο την Ελλάδα είναι Γερμανοί ή Αυστριακοί.

  Επομένως η γνώση της Γερμανικής γλώσσας είναι χρήσιμη για όσους Έλληνες απασχολούνται στον τομέα του τουρισμού.

Βάλτε στόχο στην επιτυχία στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών στον Πειραιά Ισιδώρα Μιαούλη
40+ Χρόνια Εμπειρίας, 3000+ πιστοποιήσεις - Φροντιστήριο Αγγλικών στον Πειραιά - Ισιδώρα Μιαούλη

Facebook – Ισιδώρα Μιαούλη